terug

Uitgeprobeerd: de Grisport Norwich Wandellaarzen

Wat een fijne comfortabele lichte laarzen, de Norwich wandellaarzen van Grisport. Door de voering blijven je voeten behaaglijk warm, maar je krijgt er geen zweetvoeten in. Ze zijn makkelijk om aan te trekken door de lange rits en wil je een keer een wat dikkere broek in je laars stoppen, dan is de instelbare schachtwijdte erg handig. Voor mij is de maat precies goed. Ze zitten ietwat ruim rondom de enkel maar dat zorgt er niet voor dat je eruit slipt.

Tekst: Gwendolyn Bruinsma

De laarzen hebben mede door de mooie kleur een stoere uitstraling. Ik heb ze standaard achter in mijn auto liggen. Als ik met de hond lekker het bos in wil dan heb ik ze altijd bij de hand. We hebben onze hond sinds maart dit jaar en ze gedraagt zich precies zoals een pup zich hoort te gedragen in het bos. Lekker ravotten en wroeten in het zand, achter de herfstblaadjes aan rennen en door elke plas waden die ze maar kan vinden. Doordat de laarzen waterdicht en vuilafstotend zijn door het speciale Spo-Tex membraan, hoef ik me niet druk te maken om natte en koude voeten en kan ik ook zorgeloos door de modder en de plassen lopen. Door de Vibram zool kan je de laars vergelijken met een goede wandelschoen, het heeft een uitstekend loopcomfort en grip en hierdoor is een fikse wandeling er prima op vol te houden.

We verhuizen binnenkort naar een huis met een grote tuin en van waaruit je zo de bossen in kunt wandelen, dus deze laarzen zullen regelmatig aan mijn voeten te vinden zijn. Ik kijk er naar uit!

www.grisport.nl
Winkeladviesprijs € 179,95


Bekijk ook deze items