terug

Veiligheid: Een druk op de knop en hulp is onderweg!

Fanatieke wandelaars lopen vaak grote afstanden. De kans is groot dat u dan ook door gebieden wandelt waar niet altijd andere mensen in de buurt zijn. Dit kan een onveilig gevoel veroorzaken. Want hoe schakel je hulp in als je bedreigd wordt, gewond of buiten bewustzijn raakt en er is niemand in de buurt? Onze persoonsbeveiligingsapp biedt dan uitkomst.

Eenvoudig te gebruiken app

De persoonsbeveiligingsapp downloadt u eenvoudig op uw smartphone. Met slechts een druk op de knop slaat u alarm en komt onze alarmcentrale in actie. Dit kan via de app zelf, maar ook via een eenvoudig te koppelen losse alarmknop. Op basis van uw GPS-locatie bent u eenvoudig te lokaliseren, waar u ook bent.

Door de risicomodus te activeren kan de app bewusteloosheid detecteren. De app slaat dan automatisch alarm als u langere tijd niet beweegt of als het toestel vernield wordt. Dit doet de app ook als u te water raakt en uw telefoon stuk gaat.

Een gebruiker vertelt

Paul (35) is een fanatieke wandelaar en maakt sinds een half jaar gebruik van de app. “Ik wandel graag alleen en lange afstanden. Lekker mijn hoofd leegmaken na een drukke werkweek. In de hectische periode rond de geboorte van onze dochter was de klad in mijn wekelijkse wandeling gekomen. Ik wilde dit weer oppakken, maar ik merkte dat ik me toch wat meer bewust was geworden van de gevaren. Je bent toch alleen op vaak een afgelegen plek en bovendien kan je geen alarm slaan als je buiten bewustzijn raakt. En kun je wel zelf alarm slaan, leg dan maar eens uit waar je precies bent.

Een vriend van me mountainbiket regelmatig in het bos en wees me op deze app. Ook hij  gebruikt hem als hij alleen op pad gaat. Ik heb mijn telefoon altijd bij me en de app werkt gemakkelijk. Dat je altijd hulp in kan roepen, waar je ook bent vind ik een veilig idee. Voor mij is de app ideaal.”

Meer weten?

Ontdek de voordelen van onze persoonsbeveiligingsapp en probeer hem nu 1 maand gratis uit! Meer informatie vindt u op de website van SMC.