terug

Wandelpodcast Aat van der Harst: Op zoek naar de ziel van de stad

Aat van der Harst is graag in de natuur, maar nog liever in de stad. In deze podcast gaat hij op zoek naar de ziel van de stad Amersfoort.

Sinds 2011 bestaat ‘Verhalen onderweg’ (www.verhalenonderweg.nl): training in Nederland en Duitsland; wandelcoaching in stad en natuur, voor groepen en individueel; verhalen die boeien. Ik ben Aat van der Harst en ik werk samen met inspirerende collega’s en vrienden. Een weg ga je niet alleen.

Ik werd geboren op 21 december 1952 in Den Haag. De weg leidde vervolgens via etappeplaatsen als Leiden en Katwijk naar Leusden. Ik ben getrouwd met Wil de Graaf en mijn drie volwassen kinderen wonen in Amsterdam en Kijkduin. Mijn doctoraal deed ik in Duitse taal-en letterkunde met theaterwetenschap als bijvak. Ik werkte als docent/decaan in het voortgezet onderwijs en daarna jarenlang als adviseur/trainer/coach voor CPS, onderwijsontwikkeling en advies, te Amersfoort.

Over Nederlandse Outdoor Podcasts

Outdoor Podcasts is een website voor de mooiste outdoor beleving. Je luistert hier naar inspirerende verhalen, adviezen en ervaringen. Je hoort hier interviews achter de reportages die we maken voor en met onze partners.

Nederlandse Outdoor Podcasts worden samengesteld voor en door Virtumedia, uitgeverij van Bergen Magazine en Wandel Magazine.


Bekijk ook deze items